SIMPATIČNU HRVATICU "POJELA TREMA" DOK JE SEDELA PORED ŽOCA: Totalno se POGUBILA, a onda je usledio ŠMEKERSKI POTEZ Srbina (VIDEO)
Foto: Printscreen

gospodin željko obradović

SIMPATIČNU HRVATICU "POJELA TREMA" DOK JE SEDELA PORED ŽOCA: Totalno se POGUBILA, a onda je usledio ŠMEKERSKI POTEZ Srbina (VIDEO)

Košarka -

U 16. kolu ABA lige košarkaši Partizana svladali su na gostovanju ekipu Cibone rezultatom 87:74, a nakon utakmice viđena je jedna izuzetno simpatična scena na konferenciji za medije u "Draženovom domu", na kojoj su govorili Željko Obradović i Ognjen Jaramaz.

Nikolina Vlakaj, mlada devojka koja je bila zadužena za vođenje konferencije imala je ogromnu tremu. Kada je Željko Obradović seo pored nje potpuno se pogubila. U momentu nije znala koji igrač Partizana će se obratiti medijima nakon meča.

"Pored mene je gospodin gostujuće ekipe, gospodin Željko Obradović i igrač KK Partizan. Zamolila bih sada na početku da igrač kaže..." rekla je zbunjena Nikolina.

U tom momentu Željko je odlučio da joj pritekne u pomoć:

"Zove se Ognjen Jaramaz", rekao je uz osmeh srpski trener.

Usledilo je obraćanje Jaramaza i Obradovića, a na kraju konferencije Željko se okrenuo ka simpatičnoj Hrvatici i uz osmeh na licu rekao:

"Hvala vam lepo, veoma ste ljubazni".

Njegove reči izmamile su veliki osmeh na Nikolininom licu.

Kurir sport/J.M.

01:00

Partizan, grobari, arena, Evroliga

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track