EVROLIGA KAZNILA PARTIZAN! Crno-beli se ekspresno oglasili - imali SAMO JEDNU PORUKU!
Foto: Starsport©

EVROLIGA

EVROLIGA KAZNILA PARTIZAN! Crno-beli se ekspresno oglasili - imali SAMO JEDNU PORUKU!

Košarka -

Košarkaški klub Partizan kažnjen je od strane Evrolige sa 5.000 evra zbog ubacivanja predmeta na teren tokom utakmice 21. kola Evrolige protiv Makabija, preneo je klub.

Klub je naveo i da su "istražne radnje i pregledanje snimaka kako bi se identifikovali vinovnici ovih izolovanih incidenata u toku".

"Klub ovim putem apeluje na navijače da svu svoju energiju, ljubav i navijačku strast usmere isključivo na podršku igračima i treneru Partizana. Svim drugim radnjama koje našem klubu mogu naneti finansijsku i reputacionu štetu nije mesto u Areni kada Partizan igra svoje utakmice kao domaćin", dodaje se u saopštenju.

Partizan, Makabi
foto: Starsport

Partizan je naveo da uz "razumevanje" navijača, izazivanje incidenata ne pomaže klubu, već samo nanosi štetu Partizanu.

"Karakteristična atmosfera u crno-beloj Areni i gromoglasna podšrka na kojoj našem klubu zavide kako na lokalu tako i širom sveta, ponos je Beograda i Srbije. Ovim putem, klub moli sve neodgovorne pojedince da ne dozvoljavaju sebi da se slične stvari ponavljaju", stoji u saopštenju.

Klub je podsetio navijače i da je Evroliga "odavno propisala nulti stepen tolerancije za incidente".

"Partizan se tog pravila striktno pridržava. Zajedno činimo veliku crno-belu porodicu! Hajde da je u svakom trenutku predstavljamo na najbolji mogući način", zaključuje se u saopštenju.

(Beta)

01:00

Partizan, grobari, arena, Evroliga

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track