VASA FANTASTIČNOM ASISTENCIJOM ODUŠEVIO AMERE: Sjajna Oklahoma srušila Jutu, poraz Darkovog Toronta! (VIDEO)
Foto: USA TODAY Sports / ddp USA / Profimedia

NBA

VASA FANTASTIČNOM ASISTENCIJOM ODUŠEVIO AMERE: Sjajna Oklahoma srušila Jutu, poraz Darkovog Toronta! (VIDEO)

Košarka -

U košarkaškoj NBA ligi prošle noći je odigrano pet utakmica, a pobede su upisali Oklahoma, Čikago, Njujork, Minesota i Indijana.

Košarkaši Oklahome su u gostima pobedili Jutu sa 134:129.

Oklahomu je do pobede vodio Šej Gildžs Aleksander sa 31 poenom, Džejlen Vilijams je dodao 27, dok je Džoš Gidi upisao 20 poena i deset skokova.

Srpski košarkaš Vasilije Micić je za devet minuta provedenih na terenu upisao šest poena i jednu spektakularnu asistenciju koja je oduševila ljubitelje NBA.

Aleksej Pokuševski nije dobio šansu na ovom meču.

U timu Jute, koja je prekinula niz od šest vezanih pobeda, najbolji je bio Kolin Sekston sa 31 poenom, dok je Lauri Markanen dodao 26.

Čikago je slavio protiv Toronta u gostima sa 116:110, a jedan od najzaslužnijih za to bio je Nikola Vučević koji je upisao 24 poena, 14 skokova i šest asistencija.

Demar Derozan je takođe ubacio 24 poena, dok je Kobi Vajt dodao 23. U timu trenera Darka Rajakovića najefikasniji je bio Skoti Barns koji je postigao 31 poen.

Košarkaši Njujorka su na svom terenu bili bolji od Vašingtona sa 113:109, uz 41 poen Džejlena Bransona, Minesota je pobedila Memfis sa 118:103, dok je Indijana slavila protiv Sakramenta sa 126:121.

Kurir sport/Beta

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track