KAKO NOVAK BIRA SPARING PARTNERE? Đoković sve OTKRIO: "Sa tim procesom NEMAM NIŠTA, to radi JEDAN ČOVEK u dogovoru sa turnirom"
Foto: WILLIAM WEST / AFP / Profimedia

isplivala tajna

KAKO NOVAK BIRA SPARING PARTNERE? Đoković sve OTKRIO: "Sa tim procesom NEMAM NIŠTA, to radi JEDAN ČOVEK u dogovoru sa turnirom"

Tenis -

Specijalni izveštač iz Melburna: Vuk Brajović

Upitali smo Novaka kako bira svoje sparing partnere, jer je Dejn Svini (sa kim se zagrevao pre prvog nastupa) u intervjuu za australijske medije izjavio da se “prepao” kada je saznao da će “udarati” sa njim?

Novak Đoković
foto: James Gourley / Shutterstock Editorial / Profimedia

“Ne biram ja sparing partnere, već to radi Goran Ivanišević u dogovoru sa turnirom. Sa tim procesom nemam ništa – ali sam video tu simpatičnu izjavu i lep intervju o meni. Zahvalio bih mu se na tim lepim rečima, jer se radi o odličnom momku i drago mi je da sam imao priliku da igram sa njim. Video sam da je narednog dana odigrao odličan meč koji je nažalost izgubio u 5 setova. Drago mi je kada na nekog mogu pozitivno da utičem, i te vesti mi ulepšaju dan”, zaključuje Novak.

Kurir sport / Vuk Brajović

BONUS VIDEO:

02:20

MOŽE LI NOVAK SLEDEĆE GODINE DA PRESKOČI FEDERERA U BROJU OSVOJENIH TITULA? Brajovć: Moguće da će disati za vratom i Konorsu!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track