"ŽELEO JE DA ZNAMO KOLIKO JE MILOJEVIĆ VOLEO JOKIĆA" Meloun otkrio da je među prvima saznao za Dekijevu SMRT
Foto: Printscreen

CENIO SRBINA

"ŽELEO JE DA ZNAMO KOLIKO JE MILOJEVIĆ VOLEO JOKIĆA" Meloun otkrio da je među prvima saznao za Dekijevu SMRT

Košarka -

Trener Denvera Majk Meloun među prvima je u NBA ligi saznao za smrt Dejana Milojevića.

Dejan Milojević preminuo je u Americi u 46. godini života od posledica srčanog udara, a vest o njegovoj preranoj smrti potresla je i trenera Denver Nagetsa Majka Melouna, koji je otkrio da mu je Stiv Ker odmah javio užasne vesti.

"Dejan je bio blizak brijatelj Nikole Jokića i Ognjena Stojakovića, kao i srpske košarkaške zajednice… Mnogima je stvarno značio. Ostavio je iza sebe ogromno nasleđe, uticao je na brojne živote. Tragično, bio je mlad. Kada smo saznali da je u bolnici, obratio sam se Stivu Keru koji je bio tamo sa Dekijem i njegovom porodicom, odmah mi se javio. Kada je Dejan preminuo dobio sam poruku od Stiva, želeo je da znamo koliko je Dejan voleo Nikolu i koliko je bio ponosan na njega i to sam probao da podelim sa Nikolom", rekao je Meloun.

Nikola Jokić, Dejan Milojević
foto: Starsport©

On je otkrio da je imao sličnu situaciju u porodici…

“Prošao sam kroz tako nešto sa svojim ocem. Teško je izgubiti nekoga do koga vam je stalo. Sada je na Nikoli da nastavi Dejanovo nasleđe na terenu i van njega. Moramo se truditi da se o Dejanovo ime nikada ne zaboravi. Mislima sam uz njegovu porodicu”.

Kurir sport/J.M./B92

57:37

REDAKCIJA 18.01.2024. 1.DEO

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track