"DOBRA TUČA, DOBAR 'FAJT' BIO" Aleksa brutalno iskren posle derbija: Izvinjavam se zbog mojih reakcija, Ledej se ŽRTVOVAO za nas!
Foto: Printscreen

otvoreno o svemu

"DOBRA TUČA, DOBAR 'FAJT' BIO" Aleksa brutalno iskren posle derbija: Izvinjavam se zbog mojih reakcija, Ledej se ŽRTVOVAO za nas!

Košarka -

Košarkaš Partizana Aleksa Avramović izneo je svoje utiske nakon poraza Partizana od Crvene zvezde u 18. kolu ABA lige (88:86).

Zvezda je imala ogromnu prednost, delovalo je da će rutinski odraditi posao na ovom meču, ali borbeni crno-beli vratili su se iz ogromnog minusa i na kraju promašili šut za pobedu.

Aleksa je mogao da bude heroj utakmice, ali njegov šut u poslednjoj sekundi ostao je na prvom obruču.

Nakon meča reprezentativac Srbije otvoreno je govorio za medije o uzrocima poraza.

"Zvezda je stekla veliku prednost u prvom poluvremenu. Pokazali su dva različita lica, u prvom poluvremenu ono pravo. Smatram da više sebi ne smemo da dopuštamo ovakve propuste. Jesu oni pogađali šuteve, ali ne smemo. Svaka čast, bilo je lepo za igru. Baš smo se dobro vratili u nastvaku, međutim Yago je pogodio. Ja sam na kraju promašio onaj šut. Čestitam Zvezdi na pobedi. Ponosan sam na svoje saigrače, igrali su muški u drugom poluvremenu", rekao je Aleksa.

Osvrnuo se i na isključenje koje je zaradio njegov saigrač Zek Ledej.

"Ledej se borio. Jedini igrač koji se borio u prvom poluvremenu je Zek. On se žrtvovao za tim. Napravio je tu tehničku, posle nije dao na sebe i isto je kažnjen. Izbacio je sebe iz utakmice, ali mi smo ponosni na njega. Zalaganjem je pokušao da nas podigne i uspeo je. Hvala mu na tome", poručio je Avramović.

Aleksa nije želeo da komentariše suđenje na ovom meču.

"Dobra tuča, stvarno dobar "fajt" je bio. Stvarno ne mogu da ulazim u sudijske odluke. Izvinjavam se zbog one moje reakcije, vidjećete na snimku, jer nikad ne komentarišem sudije. Oni rade sjajan posao. mislio sam da sam bio fauliran kad smo mogli da dođemo na minus šest. Ne mogu da komentarišem sudije, i oni su ljudi. Igrao sam mnogo veće utakmice gdje su sudijske greške bile evidentne, ni tada nisam reagovao. Imaju maksimalnu podršku od mene", kaže Avramović.

04:46

Aleksa Avramović izjava

Kurir sport/J.M.

00:14

Kapiten Zvezde se obratio navijačima

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track