"ODVRATNO PONAŠANJE SRPSKOG TRENERA" Alimpijević izazvao OPŠTI HAOS u Turskoj! Uhvatio se za MEĐUNOŽJE, sada će morati na SUD!
Foto: Printscreen / Twitter / Adnan_BATIR

problem u najavi

"ODVRATNO PONAŠANJE SRPSKOG TRENERA" Alimpijević izazvao OPŠTI HAOS u Turskoj! Uhvatio se za MEĐUNOŽJE, sada će morati na SUD!

Košarka -

Srpski trener, Dušan Alimpijević, napravio je haos u Turskoj kada se na meču Bešiktaša i Burse uhvatio za međunožje okrenut ka klupi gostujućeg tima.

Alimpijević je tokom karijere vodio Bursu koja je na pomenutoj utakmici doživela ubedljiv poraz (88:59), a sada bi Srbin mogao da se nađe u velikom problemu jer će protiv njega biti pokrenut sudski postupak. Bursa se oglasila i saopštenjem u kom je osula paljbu po Alimpijeviću.

- Odvratno ponašanje srpskog trenera Dušana Alimpijevića, koji je dve i po godine jeo hleb Burse i Bursaspora, počev od situacija pre meča, pa sve do samog meča, gledali su ne samo prisutni navijači, već i oni kraj malih ekrana. U stvari, mislimo da je srpski trener Dušan Alimpijević, koji svake nedelje pravi različite skandale i ima problema sa mnogim sportistima i trenerima, ovako nešto uradio ne da bi uvredio Bursaspor, već kako bi ponizio Tursku i turski sport. Povodom ove sramote i dotične osobe, pozivamo Tursku košarkašku federaciju i sve naše političare koji predstavljaju naš grad da preduzmu neophodne korake kako bi dotičnu osobu kaznili na najvišem nivou. Sve sudske procese pokrenuće naš klub protiv osobe koja je počinila ovaj gnusni čin - stoji, između ostalog, u saopštenju Burse.

Kako će se ovaj slučaj završiti i da li će Alimpijević biti kažnjen, ostaje da se vidi.

Kurir sport / Ž.S.

BONUS VIDEO:

00:46

Dvojica navijača izbačeni iz hale

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track