ŽESTOK SKANDAL NA UTAKMICI EVROLIGE! Jedan od najboljih košarkaša u Evropi napao sudiju, saigrači ga jedva sklonili (VIDEO)
Foto: Printscreen

ČEKA GA KAZNA

ŽESTOK SKANDAL NA UTAKMICI EVROLIGE! Jedan od najboljih košarkaša u Evropi napao sudiju, saigrači ga jedva sklonili (VIDEO)

Košarka -

Na samom kraju utakmice 25. kola Evrolige između Baskonije i Makabija, došlo je do velikog incidenta.

Najbolji košarkaš izraelskog tima i jedan od najboljih košarkaša koji trenutno igra u Evropi, Vejd Boldvin, nasrnuo je na sudiju.

Amerikanac je bio nezadovoljan odlukama, a činjenica da su izgubili utakmicu rezultatom 92:82, dodatno je uticala na njegovo raspoloženje.

U poslednjem napadu, preciznije, u poslednjim sekundama utakmice, Boldvin je krenuo na prodor i očekivao da dobije faul i slobodna bacanja koja ništa ne bi promenila. Međutim, prekršaj nije dosuđen, što je izazvalo bes kod beka.

Boldvin je prvo bacio loptu u pravcu sudije iz Poljske, Marsina Kovalskog i zamalo ga promašio, a onda mu je prišao i uneo mu se u lice, pre nego što su saigrači došli da ga odvoje od arbitra.

Partneri Kovalskog na ovom meču bili su Milivoje Jovčić iz Srbije i Emin Mogulkoč iz Turske.

Očekuje se da Boldvin bude kažnjen zbog ovakovg ponašanja.

Amerikanac je ove sezone jedan od lidera u Evroligi sa 16,9 poena, 5,1 asistencijom, 2,2 skoka i 1,1 ukradenom loptom po utakmici.

Kurir sport

Bonus video:

00:35

Puna Arena Partizan, grobari, navijaci, kosarka, arena, rekord

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track