"ŠTA DA KAŽEM - SRAMOTA!" Anđušić se oglasio posle NEVIĐENE BRUKE svog tima: Vreme je da se svi zapitamo GDE SMO I ŠTA SMO!
Foto: Stefan Stojanović/ Mondo

REAKCIJA

"ŠTA DA KAŽEM - SRAMOTA!" Anđušić se oglasio posle NEVIĐENE BRUKE svog tima: Vreme je da se svi zapitamo GDE SMO I ŠTA SMO!

Košarka -

Košarkaš Partizana Danilo Anđušić prokomentarisao je sraman poraz svog tima u 19. kolu ABA lige.

Crno-beli su u ponedeljak doživeli neviđenu blamažu, izgubili su na domaćem terenu od ekipe Splita (74:67) i razbesneli svoje navijače.

Prvi put ove sezone sa terena su ispraćeni žestokim zvižducima, a trener Obradović morao je da uputi izvinjenje navijačima zbog katastrofalnog izdanja svog tima.

Nakon meča oglasio se i Danilo Anđušić:

"Šta da kažem – sramota! Ne kažem ovo u smislu da potcenjujem Split, jer je odigrao jako dobar meč, pogodili su dosta šuteva što je rezultiralo ovakvim rezultatom na kraju. Naša igra, generalno ono što smo večeras pokazali, nije nivo na kojem želimo da budemo", kaže Anđušić i dodaje:

"Da se svi zapitamo gemo smo i šta smo, da što pre izađemo iz ove krize. Slede nam jako bitne utakmice, pa i borba za prvi trofej. Treba svi da se zapitamo, pa da nastavimo dalje, da se dignemo".

Iskusni košarkaš Partizana ističe da umor ne sme da bude opravdanje za očajno izdanje crno-belih.

"Ne može umor da nam bude alibi. To da li smo umorni ili nismo, ne treba da bude nešto o čemu ćemo da razmišljamo i pričamo. Svi igraju u istom ritmu, cela Evropa igra, svi evroligaški timovi. Igramo cele sezone u tom ritmu, navikli smo na isti i ne može da nam bude alibi. Čak i da smo umorni, imamo kvalitet da ne pravimo neke stvari koje smo pravili danas", iskren je Anđušić.

Kurir sport/J.M./Basketballspehere

00:35

Puna Arena Partizan, grobari, navijaci, kosarka, arena, rekord

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track