ŽELJKO NE SME NI DA RAZMIŠLJA O ODLASKU! Čuveni Hrvat se javio nakon TEŠKOG PORAZA Partizana: Ne znam da li mu se ovo nekad desilo
Foto: Starsport

OGLASIO SE

ŽELJKO NE SME NI DA RAZMIŠLJA O ODLASKU! Čuveni Hrvat se javio nakon TEŠKOG PORAZA Partizana: Ne znam da li mu se ovo nekad desilo

Košarka -

Čuveni hrvatski košarkaš i trener, Aleksandar Aco Petrović, oglasio se nakon poraza Partizana od Bajerna.

Crno-beli su pred prepunom Beogradskom arenom izgubili trojkom u poslednjim sekundama utakmice.

Petrović koji se često oglašava nakon utakmica večitih rivala u Evroligi, poručio je da Željko Obradović ni po koju cenu ne bi trebalo da razmišlja o odlasku iz Partizana.

- Nisam siguran da li je ikada u svojoj trenerskoj karijeri Željko imao ovakvu seriju teških, izuzetno neugodnih poraza, ali sam siguran, da ne sme da razmišlja o tome da napusti klupu Partizana, jer bi to bio nenadoknadiv udarac za klub u nastavku sezone - poručio je Petrović na društvenoj mreži "X".

Aleksandar Petrović
foto: Printskrin

Aktuelni šampion ABA lige se nalazi u seriji od pet uzastopnih poraza.

U ABA ligi je izgubio od Crvene zvezde i Splita, a u Evroligi od Monaka, Virtusa i Bajerna.

Upitan je Petrović i o partijama Bruna Kabokla sa kojim je radio kao selektor Brazila.

Kaboklo u Evroligi ima prosek od 9,6 poena i 3,7 skokova po utakmici, ali u poslednjih pet mečeva u ovom takmičenju beleži 3,2 poena i 1,5 skok uz minutažu nešto slabiju od prosečne.

- Teško mi je sa distance bilo šta da komentarišem jer nemam uvid u situaciju. Ali u vreme kada smo zajedno bili u reprezentaciji Bratila komunicirali smo non stop.

Kurir sport

Bonus video:

01:37

Zek Ledej, Navijači, Partizan

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track