MIJAILOVIĆ O PRODUŽETKU SARADNJE SA OBRADOVIĆEM: Naša želja je da nastavimo saradnju, ne vidim razlog da to bude drugačije
Foto: Tamara Trajković

KK Partizan

MIJAILOVIĆ O PRODUŽETKU SARADNJE SA OBRADOVIĆEM: Naša želja je da nastavimo saradnju, ne vidim razlog da to bude drugačije

Košarka -

Ostoja Mijailović, predsednik KK Partizan, govorio je u razgovoru za TV Prva o produžetku saradnje sa trenerom Željkom Obradovićem.

"Potpuno je glupo komentarisati o značaju Željka Obradovića. Čovek je najtrofejniji košarkaški trener. O produžetku saradnje razgovaramo unutar kluba, naša želja je da nastavimo saradnju. Ne vidim razlog da to bude drugačije. Bitno je da ima jasnu sliku sa čime raspolažemo sledeće sezone kada je novac i budžet u pitanju", jasan je Mijailović.

Žoc, Željko Obradović
foto: Starsport©

Govorio je i o nedavnom poravku predsednika Evrolige Dejana Bodiroge u Beogradu, gde je bilo nagoveštaja da će se govoriti o "A" licenci za srpske klubove.

"Imali smo sastanak i o tome ne bih govorio previše. Evroliga će izdati saopštenje i nešto više će govoriti o tome. Primarno je za srpske klubove da sledeće sezone igraju Evroligu. Mislim da se format neće menjati sledeće sezone. Dugoročni cilj Partizana jeste da napravimo dugoročnu saradnju sa Evroligom, da možemo da planiramo", objasnio je Mijailović.

(Kurir sport/TV Prva)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track