TRENER ZADRA NAPRAVIO ŠOU NA KONFERENCIJI: "Imali smo bizarnu stvar sa Markom Ramljakom, njemu je patika pukla pred meč"
Foto: Starsport

HIT

TRENER ZADRA NAPRAVIO ŠOU NA KONFERENCIJI: "Imali smo bizarnu stvar sa Markom Ramljakom, njemu je patika pukla pred meč"

Košarka -

Trener Zadra Danijel Jusup govorio je posle debakla protiv Crvene zvezde Meridianbet o problemima svog tima, pa i o jednoj neuobičajenoj situaciji.

Košarkašu hrvatskog tima Marku Ramljaku pukla je patika pre utakmice i zato nije igrao. Zvezda je pobedila 93:54 i učvrstila svoje prvo mesto na tabeli šest kola pre kraja.

"Znao sam da će utakmica biti teška, imali smo u zadnje vreme par zaista teških mečeva. Očekivao sam to. Zvezda u ABA ligi u principu prima najmanje poena i znao sam da će napadački biti jako teško, ali nisam očekivao da bude ovako teško. Baš smo loše odigrali, mislim da je ovo naša najlošija utakmica i da moramo da izvučemo pouke, da vidimo gde smo u odnosu na pravu evroligašku odbranu i koliko moramo da radimo da bismo išli u tom pravcu. Prvi napad smo odbranili na minut i po do kraja. Tu su napravili razliku, sve napade su realizovali i tu su napravili razliku", rekao je Jusup.

"Imali smo bizarnu stvar sa Markom Ramljakom, njemu je patika pukla pred meč, nije bila upotrebljiva, a izlazi iz povrede skočnog zgloba, pa sam odlučio da ga ne koristim. Malo sam kalkulisao i sa minutažom Žganeca, pa je sve to uticalo. I kad pogledam sve zajedno, dali su 19 koševa iz kontre, mi tri, baš smo izgledali loše, ali šta da radimo, trebalo bi da se pokrijemo ušima i da radimo", dodao je on.

Kurir sport / Mondo

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track