SRBI OSMISLILI PLATFORMU ZA SVE KOŠARKAŠKE TRENERE NA SVETU! Ilić i Petrović: Posebnu podršku dajemo kolegama na početku karijere
Foto: FILIPPO MONTEFORTE / AFP / Profimedia3

SRBI OSMISLILI PLATFORMU ZA SVE KOŠARKAŠKE TRENERE NA SVETU! Ilić i Petrović: Posebnu podršku dajemo kolegama na početku karijere

Košarka -

Dejan Ilić i Dušan Petrović, iskusni košarkaški treneri iz Srbije, su osmislili edukativnu zajednicu Hoop Mentality koja omogućava interakciju između trenera kroz razmenu ideja i znanja.

- Kao iskusni treneri, razumemo izazove koji prate trenersku profesiju i to nas je inspirisalo da osmislimo platformu prilagođenu jedinstvenim potrebama košarkaških trenera na svakom nivou, za željom da pružimo kolegama širom sveta podršku koja je nama nedostajala dok smo počinjali karijere kao mladi treneri - objašnjavaju Ilić i Petrović.

Navode da ova jedinstvena internet zajednica omogućava trenerima da sa bilo koje tačke planete pokreću teme, ostavljaju komentare i privatne poruke, dele materijale, a tu su i šabloni spremni za upotrebu u cilju pojednostavljenja organizacije treninga, evidencije dolazaka i lakšeg usmeravanja ekipe na nedeljnom i mesečnom nivou, kao i napredni scouting report šabloni i ekskluzivni priručnici za usavršavanje analize protivnika.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track