STEF KARI NA IVICI SUZA POSLE SAHRANE MILOJEVIĆA! Sa saigračima se vratio na mesto TRAGEDIJE, pa biranim rečima govorio o Miloju!
Foto: Printscreen

nije mu lako

STEF KARI NA IVICI SUZA POSLE SAHRANE MILOJEVIĆA! Sa saigračima se vratio na mesto TRAGEDIJE, pa biranim rečima govorio o Miloju!

Košarka -

Deluje da će proći još dosta vremena dok se život svih onih koji su poznavali Dejana Milojevića vrati u normalu. Gubitak Dekija je nenadoknadiv, a u skladu sa tim je i Stef Kari pričao na konferenciji za medije nakon pobede nad Jutom.

Golden Stejt se vratio na mesto gde je preminula legenda srpske košarke, a najbolji strelac u tom meču i ujedno jedan od najboljih igrača današnjice je pobedu posvetio Dejanu Milojeviću.

Dejan Milojević, Partizan, Stef Kari
foto: EZRA SHAW Getty images Profimedia, @starsport

Američki košarkaš je bio vrlo emotivan i nije krio koliko mu nedostaje doskorašnji pomoćni trener.

- Znali smo da će ovo putovanje biti jako emotivno za nas. Vratili smo se na mesto gde nas je zadesila velika tragedija, a sve je bilo još čudnije, jer trener Stiv Ker nije bio sa nama, budući da je otišao na Dejanovu sahranu u Beograd. Potrudli smo se da sa naše strane uradimo sve što smo mogli i odamo počast Milojeviću - istakao je Kari koji nije izdržao da ne zaplače.

Kurir sport

BONUS VIDEO:

00:21

Dusko Vujosevic, grobari, Partizan, kosarka, arena

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track