VELIKOJ NBA ZVEZDI SE OVO NIJE DOGODILO 12 GODINA! Pogledajte brutalan način na koji je odgovorio treneru (VIDEO)
Foto: AP Rick Bowmer

VELIKOJ NBA ZVEZDI SE OVO NIJE DOGODILO 12 GODINA! Pogledajte brutalan način na koji je odgovorio treneru (VIDEO)

Košarka -

Stiv Ker je pravo iz Srbije doleteo u Ameriku i tamo proslavio veliki jubilej.

Njegov Golden Stejt je u dramatičnom meču uspeo da pobedi Jutu Džez 140:137 i to je bila Kerova 500. pobeda na klupi ovog tima.

Klej Tompson je prvi put još od 2012. godine, odnosno od njegove "ruki" sezone, utakmicu počeo sa klupe za rezervne igrače, a konačno zaigrao kako se od njega očekuje i postigao je 35 poena uz sedam pogođenih trojki i šest skokova.

Drejmond Grin je imao 23 poena i po pet skokova i asistencija, a 19 i 16 poena dodali su Endru Vigins i Stef Kari. Sa druge strane Kolin Sekston je imao 35 poena i 9 asistencija, a Kejonte Džordž 33 poena.

U drugom meču večeri Minesota je nastavila sjajne igre ove sezone i uz Entonija Edvardsa i Karla Entonija Taunsa koji su odigrali sjajno uspela da savlada Portland na gostovanju 128:91. Edvards je ubacio 34 poena uz 7 asistencija i 6 skokova, a Tauns je imao 23 poena i 8 skokova. Nekadašnji centar Crvene zvezde Duop Rit imao je šest poena i tri skoka.

A Dok Rivers je nastavio sa porazima. Otkako je dobio posao na čelu Milvokija Baksi nikako da zaređaju pobede. Janis Adetokumbo je imao dabl-dabl od 35 poena i 12 skokova, ali to nije pomoglo kao ni 24 poena i sedam asistencija Demijana Lilarda. Sa druge strane Džekson i Vilijams su imali po 27 poena.

Kurir sport/Mondo

Bonus video:

00:15

NOLE OPČINIO NBA ZVEZDU! Dončić nije krio oduševljenje zbog susreta sa Srbinom

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track