"SUDIJE NISU DORASLE ZA OVAKVE MEČEVE" Žestoke reči Željka Obradovića nakon poraza u finalu - evo zbog čega je posebno ljut!
Foto: Starsport©

kup radivoja koraća

"SUDIJE NISU DORASLE ZA OVAKVE MEČEVE" Žestoke reči Željka Obradovića nakon poraza u finalu - evo zbog čega je posebno ljut!

Košarka -

Košarkaši Crvene zvezde osvojili su Kup Radivoja Koraća, nakon što su u spektakularnom finalu pobedili Partizan rezultatom 85:79.

Nakon meča, utiske je izneo trener crno-belih, Željko Obradović:

- Pristojnost nalaže da se prvo čestita Crvenoj zvezdi, ja im čestitam na pobedi u finalu. Veoma dobra utakmica, imali smo svoje šanse, u završnici smo imali brzoplete odluke. U prvim trenucima nismo kontrolisali emocije i to je rezultat poraza. Odgovornost je na treneru. Žao mi je zbog svih ljudi što su došli i koji vole Partizan. Znali smo sve tri godine šta nas čeka u Nišu. Kad to kažem, pričam o trojici momaka koji su sudili, oni nisu dorasli ovakvim utakmicama - glase prve reči Obradovića po završetku meča.

Žoc
foto: Starsport©

Govorio je trener Partizana i o samoj organizaciji...

- Što se tiče same organizacije turnira bilo je izvanredno. Zahvalio bih se svima koji su učestvovali u tome, zaista na vrhunskoj organizaciji i svemu ovome što je viđeno u ova četiri dana u Nišu. Mislim da je atmosfera večeras bila lepa, bilo je peckanja s jedne i druge strane, ali ako na tome ostane onda je sve super.

Kazao je Obradović jednu rečenicu koja je zabrinula navijače Partizana...

Moji limiti su prošli, ne mogu da utičem na njih. Sreća pa imamo pauzu, da razmislimo šta ćemo i kako ćemo.

Odgovornost za večerašnji poraz Željko je preuzeo na sebe.

Svestan sam odgovornosti, kada ekipa reaguje u najvažnijim trenucima utakmice kako reaguje, bez zamerki na želju i motiv, onda odgovornost ide na čoveka koji to treba da ih nauči. Ja ne uspevam da im obezbedim da na terenu budu mirni.“

05:20

Željko Obradović posle poraza u finalu

Kurir sport

Bonus video:

02:20

Željko Obradović na koncertu Smaka

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track