EMOTIVNO IZLAGANJE SFEROPULOSA POSLE OSVAJANJA KUPA! Trener Zvezde nikad srećniji: "Doneli smo veliku radost navijačima..."
Foto: Starsport/Srđan Stevanović

kup radivoja koraća

EMOTIVNO IZLAGANJE SFEROPULOSA POSLE OSVAJANJA KUPA! Trener Zvezde nikad srećniji: "Doneli smo veliku radost navijačima..."

Košarka -

Košarkaši Crvene zvezde osvojili su Kup Radivoja Koraća, nakon što su u spektakularnom finalu pobedili Partizan rezultatom 85:79.

Nakon meča, utiske je izneo trener crveno-belih, Janis Sferopulos:

- To je bio pravi derbi. Nismo počeli dobro. Paritzan je u prvom poluvremenu, do 15. minuta kontrolisao utakmicu. Imali su 8, 9, 10 poena prednosti. Ali, odgovorili smo u poslednjih pet minuta prvog poluvremena i vratili se. Mislim da smo u drugom poluvremenu bili odlični u odbrani. Dozvolili smo im malo poena, igrali smo pametno i nalazili rešenja. Nije lako igrati derbi, nije lako igrati u ovoj atmosferi i držati koncentraciju. Zadovoljan sam jer smo tokom celog meča bili koncetrisani i radili ono što je trebalo - rekao je Sferopulos i potom dodao:

- Čestitam igračima i svima iz tima, do predsednika. Mislim da je bilo jako važno kako s u svi radili, ne smao danas, nego generalno. Želim da odam priznanje timu koji je radio sa igračima. Mogu da kažem sada, jer smo dobili meč. imali smo problem sa Teodosićem, Lazićem. Bili su povređeni i nismo znali da li će igrati. Videli ste u polufinalu da je Teodosić igrao malo. Zato, želim da čestitam medicinskom osoblju, doktorima, medicinskim radnicima i svim članovima tima. Oni su dali veliki deo za osvajanje ovog trofeja. Ovo je važna pobeda i važan trofej. Doneli smo veliku radost navijačima i sada ćemo slaviti ovaj trofej.

Janis Sferopulos
foto: Starsport©

Govorio je Sferopulos o pojedinim košarkašima...

- Teo i Branko su važni za tim. Imali su možda jedan trening, i to, bez kontakta i došli su na meč. Videli ste kako su došli i igrali srcem. To je ono što je potrebno ovom timu, da svi igraju srcem.

03:19

Janis Sferopulos posle pobede u finalu

Kurir sport

Bonus video:

01:20

Sferopulos o Kostiću i Teodosiću

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track