DA LI JE TO ŽELJKO NAJAVIO ODLAZAK?! Obradović posle BOLNOG PORAZA u Kupu: Neki moji limiti su prošli i ozbiljno ću da razmislim
Foto: AA/ABACA / Abaca Press / Profimedia

kup radivoja koraća

DA LI JE TO ŽELJKO NAJAVIO ODLAZAK?! Obradović posle BOLNOG PORAZA u Kupu: Neki moji limiti su prošli i ozbiljno ću da razmislim

Košarka -

Košarkaši Crvene zvezde osvojili su trofej u Kupu Radivoja Koraća pošto su u finalu završnog turnira u Nišu pobedili Partizan sa 85:79.

Crvenoj zvezdi je to četvrti uzastopni trofej u nacionalnom kupu, a ukupno ih ima 13, tri manje od Partizana.

Trener crno-belih Željko Obradović posle poraza u finalu odžao je burnu konferenciju za medije na kojoj je između ostalog izgovorio reči koje su posebno zabrinule Grobare.

"Pristojnost nalaže da se najpre čestita i ja čestitam Zvezdi na pobedi u ovom finalu. Imali smo svoje šanse, ali smo bili brzopleti u završnici sa nekim odlukama. Nismo uspeli da kontrolišemo emocije, o čemu sam govorio pre meča. Kad se to događa, odgovornost je najveća na treneru.Žao mi je zbog ljudi koji su došli da nas podrže'', rekao je popularni Žoc na počeku konferencije, pa nastavio:

"Neki moji limiti su prošli i ozbiljno ću da razmislim šta ćemo i kako ćemo dalje. Apsolutno sam svestan svoje odgovornosti i kada ekipa reaguje u najvažnijim momentima utakmice onako kako reaguje, pričam o odlukama i kontroli emocija, onda odgovornost ide čoveku koji ih vodi, a ja u tome ne uspevam i to se pokazalo na većem broju utakmica u poslednje vreme'', poručio je Obradović.

(Kurir sport)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track