OVO JE URNEBESNO! Nakon suspenzije, Batler i Jović napravili neviđeni ŠOU na mrežama - Srbin mu sada traži pare! FOTO
Foto: Stacy Revere / Getty images / Profimedia

hit

OVO JE URNEBESNO! Nakon suspenzije, Batler i Jović napravili neviđeni ŠOU na mrežama - Srbin mu sada traži pare! FOTO

Košarka -

Nikola Jović (20) suspendovan je na jedan meč zbog učestvovanja u opštoj tuči na NBA utakmici. Sada traži od Džimija Batlera da plati i njegovu kaznu! Mladi srpski košarkaš i superstar Majamija često se druže i "peckaju" jedan drugog, takav slučaj bio je i sada kada su napravili šou na društvenim mrežama.

Uz potvrdu o suspenziji u saopštenju se navodi i da će Džimi morati da plati 259.968 dolara, a Nikola 12,655 dolara. Batler je tada okačio fotku na Instagramu uz poruku "Jović je kriv za sve".

Uz to je napravio i jednu fotku na kojoj su glave njih dvojice na posteru filma "Loši momci". Nije dugo čekao na odgovor pošto je srpski igrač na istoj društvenoj mreži napisao "Bolje bi mu bilo da plati moju kaznu".

Da li će Amerikanac da "odreši kesu" i da plati i za saigrača? Odgovor će verovatno stići u narednim danima. Ono što se zna jeste da ni jedna ni drugi neće moći da pomognu ekipi na narednoj utakmici protiv Sakramento Kingsa. Biće spremni za meč protiv Portlanda, pa onda i za duel sa Denverom i Nikolom Jokićem.

Podsećanja radi haos je nastao na utakmici protiv Nju Orleansa posle jednog faula Kevina Lava i koškanje se pretvorilo u haos i opštu tuču. Nikola je prvo to gledao sa klupe, pa je onda skočio da razdvaja i smiri situaciju. Po pravilima NBA lige to je strogo zabranjeno, pa je usledila očekivana kazna.

"Morao sam da idem da vidim mog momka, ja sam veliki Nikolin fan i mislim da će on biti u Majamiju dugo posle mog odlaska. To je moj brat i volim ga do smrti", izjavio je Batler u novembru prošle godine kada je išao da gleda Srbina u Razvojnoj ligi.

Kurir sport / Mondo

Bonus video:

01:15

Nikola Jović posle pobede Srbije nad Kinom

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track