MOMCI, ŠTA KAŽETE NA OVO?! Milica je ŽENA ZMAJ! Atraktivna Srpkinja srušila rekord star SEDAM GODINA i ušla u Ginisovu knjigu!
Foto: Instagram

kapa dole

MOMCI, ŠTA KAŽETE NA OVO?! Milica je ŽENA ZMAJ! Atraktivna Srpkinja srušila rekord star SEDAM GODINA i ušla u Ginisovu knjigu!

Ostali sportovi -

Poznata srpska fitnes instruktorka i višestruka šampionka u bodibildingu, Milica Narančić, zvanično je ušla u Ginisov knjigu rekorda, pošto je za jedan minut uradila čak 61 sklek sa odbijanjem dlanova o tlo.

Milica je oborila rekord star sedam godina. Prethodni najbolji rezultat zabeležen je 2016. godine - 40 sklekova za jedan minut.

Milica je sjajan rezultat napravila prošle godine, a sada je dobila i zvaničnu potvrdu da je ušla u Ginisovu knjigu rekorda.

"Rekord sam postavila u Novom Sadu, na prostoru MMA akademije "Family fight team". Stručni štab i sportski svedoci su bili višestruki MMA šampioni: Damir Dado Mihajlović, Dragutin Jegdić, Nikola Leka i pripadnik Vojske Srbije Goran Rilak", napisala je Milica na Instagramu.

Milica Narančić
foto: Instagram

Kurir sport/J.M.

02:25

RUSKA FITNES INSTRUKTORKA O ŽIVOTU U BEOGRADU! Irina: Ne mogu da verujem šta je ovde moguće, u RUSIJI JE TO ZABRANJENO 15 GODINA

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track