FOTKA KOJA JE "ZAPALILA" KOŠARKAŠKI SVET! Najbogatiji čovek u Evroligi objavio fotku - u centru pažnje je ŽELJKO OBRADOVIĆ! (FOTO)
Foto: Starsport

šou

FOTKA KOJA JE "ZAPALILA" KOŠARKAŠKI SVET! Najbogatiji čovek u Evroligi objavio fotku - u centru pažnje je ŽELJKO OBRADOVIĆ! (FOTO)

Košarka -

Prvi čovek Panatinaikosa i najbogatija osoba u Evroligi, Dimitris Janakopulos, objavio je fotografiju u kojoj je Željko Obradović u prvom planu, a koja je "zapalila" košarkaški svet.

Naime, Janakopulos je na svom Instagram profilu okačio stori u kom je otkrio da pije pivo "Žoc" sa likom trenera Partizana.

Dimitris Janakopulos
foto: Printscreen / Instagram / dpg7000

Nije puno trebalo navijačima Panatinaikosa da pomisle da je reč o signalu i da je povratak Obradovića, koji je sa ovim klubom pravio velike uspehe, blizu. Željku Obradoviću na kraju sezone ističe ugovor sa Partizanom, novi mu i dalje nije ponuđen, pa su navijači "Zelenih" već počeli da sanjaju o povratku trofejnog stručnjaka i to sve zbog storija koji je objavio Janakopulos.

Podsetimo, na klupi Panate trenutno sedi Ergin Ataman, a Željko Obradović je u Atinu došao 1999. godine i ostao sve do 2012. Sa klubom je osvojio 11 titula u šampionatu, sedam kupova Grčke, a od devet Evroliga koliko je uzeo u karijeri čak pet je uzeo dok je sedeo na klupi Panatinaikosa.

Kurir sport / Ž.S.

BONUS VIDEO:

05:20

Željko Obradović posle poraza u finalu

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track