MILOVANOVIĆ PRED VOJVODINU: Moraće da se pomuče ako hoće da nas dobiju
Foto: IPA / Sipa Press / Profimedia

košarka

MILOVANOVIĆ PRED VOJVODINU: Moraće da se pomuče ako hoće da nas dobiju

Košarka -

Trener košarkaša Novog Pazara Zoran Milovanović rekao je da Vojvodina ima odličnu ekipu, ali da će morati da se pomuči da bi došla do pobede u predstojećem duelu dva tima u 22. kolu Košarkaške lige Srbije.

"Dobro nam je došla pauza u prvenstvu. Teško je spremiti utakmicu za rivala sa 12 igrača, gde svi imaju adekvatne uloge. Probaćemo da ih zbunimo promenom odbrane i sačakemo njihovo eventualno opuštanje. Oni što vole košarku, trebalo bi da dođu da nam pomognu. Momci sjajno rade u teškim okolnostima. Daćemo sve od sebe", rekao je Milovanović.

Novosađani su vodeći na tabeli sa odnosom pobeda i poraza 17/4, dok su Pazarci na pretposlednjem, 15. mestu sa skorom 6/15.

Pazarci su u međuvremenu angažovali 28-godišnjeg centra Mihaila Todorovića. On je visok 211 centimetara, a igrao je za Novi Pazar u Drugoj ligi u sezoni 2017/18.

"U preostalih devet kola igraćemo na maksimumu. Očekujem pobede, koje bi nam omogućile opstanak. Kod Vojvodine je teško pronaći slabu tačku. Izuzetno su selektirani. I u Kupu Radivoja Koraća pokazali su da su za viši nivo. Tome i teže. Predsednik kluba je Željko Rebrača, tu je i stručni štab sa perspektivom", ocenio je Milovanović.

Novi Pazar i Vojvodina igraju u sredu od 18.00 u Dvorani Sportske akademije Douš.

(Beta)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja