MIROTIĆ IZGUBIO KILOGRAME I ENEGRIJU! Mesina zabrinuo navijače - as Armanija najverovatnije propušta meč sa Partizanom?!
Foto: Fabrizio Carabelli / Zuma Press / Profimedia

evroliga

MIROTIĆ IZGUBIO KILOGRAME I ENEGRIJU! Mesina zabrinuo navijače - as Armanija najverovatnije propušta meč sa Partizanom?!

Košarka -

U okviru 28. kola Evrolige, košarkaši Partizana gostovaće Armaniju u Milanu, koji će crno-bele ugostiti u veoma oslabljenom sastavu.

Tim Željka Obradovića veliku bitku vodi za plasman u plej-in, te se trenutno nalazi na 11. mestu na tabeli sa skorom od 13 pobeda i 14 poraza.

Ono što odgovora crno-belima, jeste da Armani ima određenih kadrovskih problemima, o čemu je govorio trener italijanskog tima, Etore Mesina.

Velike su šanse da na parketu Mediolanum foruma ne zaigra Nikola Mirotić, koji ima problema sa stomakom, pa će biti podvrgnut lečenju.

Nikola Mirotić
foto: Starsport©

Osim Mirotića, još neki igrači su neizvesni za meč sa Partizanom, objasnio je Mesina nakon pobede Armanija nad Varezeom od 94:63.

“Mirotić će morati da se podvrgne lečenju kako bi povratio izgubljene kilograme i energiju. Nejpir je u subotu počeo ponovo da hoda. Flakadori takođe ne može da igra. Tonut se povredio dok je bio sa reprezentacijom – ponovo mu se upalio ručni zglob”, kazao je trener Armanija.

Kurir sport

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track