OVO ZANIMA SVE GROBARE! Tri važna igrača Olimpije se vraćaju na teren protiv Partizana - evo da li igra i Mirotić!
Foto: EPA/ANDREJ CUKIC

ovo se čekalo

OVO ZANIMA SVE GROBARE! Tri važna igrača Olimpije se vraćaju na teren protiv Partizana - evo da li igra i Mirotić!

Košarka -

Košarkaši Partizana sutra od 20.30 igraju meč 28. kola Evrolige protiv Olimpije u Milanu. Meč je od velike važnosti za crno-bele, jer bi se eventualnom pobedom dodatno približili mestu u plej-inu.

Prethodnih dana glavna tema italijanskih medija bila je na koga trener Etore Mesina neće moći da računa. Najavljeno je da će čak šest igrača propustiti duel sa Beograđanima, ali su se pojavile nove informacije.

KK Partizan
foto: Starsport©

Naime, kako javlja specijalizovani portal "basketnews" trener italijanskog kluba imaće veliku pomoć, jer će za Šabaz Nejpir, Dijego Flakadori i Nikola Mirotić biti spremni da igraju i pomognu ekipi.

Ipak, Bili Beron, Stefan Tonut i Aleks Pojters neće moći da nastupe u "Medijulanum forumu" čime će domaći tim svakako biti oslabljen, ali ne treba trošiti reči koliko je samo prisustvo Mirotića značajno za ekipu iz "grada mode".

Šabaz Nejpier, Olimpija Milano
foto: SOPA Images Limited / Alamy / Alamy / Profimedia

Biće veoma zanimljivo videti i reakciju "grobara" koji će sutra biti u velikom broju u dvorani, zbog letošnjih dešavanja oko transfera u Partizan koji je već bio dogovoren.

U prvom meču u Beogradu Nikola nije igrao, jer je bio povređen, a navijači "parnog valjka" nisu bili blagonakloni prema bivšem igraču Barselone.

Kurir sport

BONUS VIDEO:

00:35

Puna Arena Partizan, grobari, navijaci, kosarka, arena, rekord

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track