JOKIĆ O SVOJIM FANTASTIČNIM ASISTENCIJAMA! Srbin otkrio tajnu spektakularnih poteza - "Ne moram da gledam gde su moji saigrači..."
Foto: AP Jed Jacobsohn

nba

JOKIĆ O SVOJIM FANTASTIČNIM ASISTENCIJAMA! Srbin otkrio tajnu spektakularnih poteza - "Ne moram da gledam gde su moji saigrači..."

Košarka -

Boston je trenutno najbolji tim u NBA ligi, što uopšte ne čudi centra Denvera, Nikolu Jokića.

Ipak, u noći za nama Denver je pobedio Boston, dok je srpski košarkaš pružio još jednu fantastičnu partiju.

Jokić je dominirao protiv Seltiksa i bio je najefikasniji košarkaš ekipe iz Kolorada sa 32 poena kojima je dodao 12 skokova, 11 asistencija i dve ukradene, ali nijednu izgubljenu loptu za 39 minuta u igri.

"Nisam imao dodatni motiv, svaku utakmicu igram na isti način. Oni su stvarno dobar tim. Imaju odgovor na sve. Na igru u odbrani, napadu…Trenutno su najbolja ekipa u NBA što i brojke pokazuju. Stvarno je teško igrati protiv njih. Visoki su, imaju pametne igrače i stvarno su dobar tim", rekao je Jokić.

U momentima kada se lomila utakmica, stvari u svoje ruke uzeo je upravo srpski as i spektakularnom asistencijom rešio meč.

Ostalo je još dvadesetak sekundi do kraja kada je Jokić bacio alej-up za Erona Gordona, pa su Nagetsi tako stekli nedostižnih četiri poena prednosti.

"Kao što sam rekao momcima. Nekad ni ne moram gledati gde su. Znamo se. Samo treba da bacim loptu i neko će je pokupiti, u većini slučajeva", dodao je on.

Kurir sport

Bonus video:

01:06

Jokić pratio trku svog konja

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track