LOLA INDIGO DIŽE PRITISAK: Poznata pevačica je nova devojka Kilijana Mbapea! O njenim VRELIM FOTKAMA iz kade se i danas priča!
Foto: Instagram

Nova ljubav

LOLA INDIGO DIŽE PRITISAK: Poznata pevačica je nova devojka Kilijana Mbapea! O njenim VRELIM FOTKAMA iz kade se i danas priča!

Fudbal -

Kilijan Mbape je očigledno doneo odluku za velike promene u svom životu.

Prvi korak je bio da promeni devojku, a naredni je svakako promena kluba.

I dok se čeka da ozvaniči prelazak iz Pari Sen Žermena u Real iz Madrida, francuski fudbaler je primećen sa novom devojkom. Kilijan je proveo slobodne dane nedavno u Barseloni i tom prilikom je bio u društvu španske pevačice i plesačice Lole Indigo.

Njih dvoje su večerali u jednom restoranu u Barseloni, a primećeno je i da se njih dvoje prate na društvenim mrežama.

Lola je rođena u Madridu, a već ima zakazan koncert 2025. na stadionu Reala "Santjago Bernabeu". Pre nekoliko godina je učestvovala u jednom španskom rijalitiju, gde se nije proslavila, ali je uspela da na osnovu slave snimi singl koji je postao veliki hit u Španiji.

Prethodnih godina je osvajala brojne muzičke nagrade, a 2019. godine je proglašena za najbolju pevačicu u Španiji. Na Instagramu je prati 2,3 miliona pratilaca.

Iako ima svega 25 godina, Mbape je često davao naslove medijima svojim romansama. Prošle godine je bio u vezi sa sportskom novinarkom iz Italije Marijom Luizom Jakobeli. Godinu dana pre toga sve je šokirao aferom sa transrodnim modelom Ines Rau. Takođe, zna se da je bio i sa španskom glumicom Ester Ekspozito, a vezu sa Kilijanom je priznala i Viktorija Boni.

Kurir sport

BONUS VIDEO:

08:43

SRBIN FUDBALSKA LEGENDA MEKSIKA! Kod nas je NEPOZNAT, a njegov potez ušao je u anale PARTIZANA! Ovo ime odjekivalo je širom sveta

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track