POSLE OVOG NAPLAĆUJE 1.500 DOLARA PO SATU! Kari je ovoj PRSATOJ PLAVUŠI podigao cenu, svi pričaju o njoj a evo čime se bavi
Foto: AP

nba

POSLE OVOG NAPLAĆUJE 1.500 DOLARA PO SATU! Kari je ovoj PRSATOJ PLAVUŠI podigao cenu, svi pričaju o njoj a evo čime se bavi

Košarka -

Stef Kari jedan je od najboljih šutera u istoriji NBA lige, način na koji sa lakoćom postiže poene iz svhi mogućih pozicija oduševljava ljubitelje košarke širom sveta.

Jedan njegov koš protiv Milvokija privukao je veliku pažnju, ali ne zbog njega. Već zbog devojke koja se našla u pozadini i u čije grudi su svi gledali.

Ona je skočila da proslavi Karijev potez, dok je on simulirao jedan od poteza iz golfa. Ona je bila u pozadini i brzo je postala pravi hit. Krenule su spekulacije ko je, Pejdž Spiranac je demantovala da je ona u pitanju, pa su američki mediji ubrzo objavili informaciju da je u pitanju Ketrin Tejlor. Eskort dama koja naplaćuje svoje usluge.

Cena njenih usluga iznosila je 900 dolara po satu, sve do momenta dok nije postala viralna. Sada je navodno cena porasla na 1.500 dolara po satu. Ona je u razgovoru za tabloid "TMZ" otkrila da je posle tog momenta dobila i nekoliko poruka od poznatih sportista, ali nije želela da otkrije njihova imena.

Kada je otkriveno o kome se radi, Ketrin je ispričala i da je njen vebsajt pao zbog ogromne količine poseta. "Bože, najbolji sastanak koji sam imala u životu, kao što možete da vidite. Jeb*te, podsetite me da sledeći put dođem potpuno obučena", napisala je ona na Tviteru.

Na toj slici se vidi i kako se čovek koji sedi ispred nje okreće i gleda ka njenim grudima. "Zbog tebe će taj čovek da se razvede. Njegova žena će da odvede i decu i psa kad vidi sliku", napisao je jedan od navijača. Interesantno je da je i zvanični nalog NBA lige objavio fotografiju, samo što je izbrisao Ketrin sa slike.

Kurir sport / Mondo

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track