KAKAV OTAC, TAKAV I SIN! LANETOV NASLEDNIK DONEO POBEDU VOJVODINI: Noć iz bajke za Lakinjosa! Momka od 17 godina koji obećava!
Foto: Starsport/Srđan Stevanović

bravo mali

KAKAV OTAC, TAKAV I SIN! LANETOV NASLEDNIK DONEO POBEDU VOJVODINI: Noć iz bajke za Lakinjosa! Momka od 17 godina koji obećava!

Fudbal -

Gde je Milan Lane Jovanović stao, nastavlja njegov sin Lazar.

Milan Lane Jovanović
foto: Printskrin/Jutjub

Mladi Lazar Jovanović koji ima samo 17 godina rešio je pitanje pobednika u duelu Vojvodine i Voždovca. Golom u sudijskoj nadoknadi mladi napadač doneo je tri važna boda ekipi iz Novog Sada za konačnu pobedu - 2:1.

Najstariji sin nekadašnjeg reprezentativca Srbije i fudbalera Vojvodine Milana Laneta Jovanovića popularni Lakinjos debitantskim golom u dresu matičnog kluba izazvao je erupciju oduševljenja na stadionu "Karađorđe", među ono malo pristalica kluba iz Novog Sada.

Lazar Jovanović
foto: Starsport/Srđan Stevanović

Mladi Jovanović je u finišu utakmice zamenio Đorđa Crnomarkovića. Bila je to šokantna, infarkt utakmica Vojvodine, jer su "lale" izjednačile udarcem Mateusa Indija u 83. minutu, pošto je Voždovac vodio od 22. minuta, kada je iz penala bio precizan Džunior Flemings.

Bila je ovo prva pobeda za Vojvodinu u prolećnom delu sezone i velika stvar za trenera Božidara Bandovića, kojem se drmala klupa, uprkos dobroj igri Novosađana u prethodnim kolima. Mladi Lazar Jovanović pokazao je da se na njega itekako treba ozbiljno računati, kako u nastavku sezone, tako i u budućem periodu.

Lazar Jovanović
foto: Starsport/Srđan Stevanović

Lazar Jovanović potpisao je profesionalni ugovor sa Vojvodinom u zimu 2022, koji traje do decembra 2025. godine. Zanimljivo, postaće punoletan 30. novembra 2024. godine. Pored njega, Milan Lane Jovanović ima još dvojicu sinova Dušana (16) i Miloša (12).

Kurir sport

00:43

NESTVARNA ZVEZDA DEMOLIRALA FJORENTINU ZA POLUVREME: Marakana videla ATOMSKI FUDBAL crveno-belih, Delije u potpunom TRANSU

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track