BODIROGA PODRŽAO ULAZAK ARAPA U EVROPSKU KOŠARKU! Ove nedelje stiže KONAČNA ODLUKA? Dubai već sledeće sezone na starom kontinentu!
Foto: Starsport©

EVROLIGA

BODIROGA PODRŽAO ULAZAK ARAPA U EVROPSKU KOŠARKU! Ove nedelje stiže KONAČNA ODLUKA? Dubai već sledeće sezone na starom kontinentu!

Košarka -

Deluje da se bliži konačna odluka o ulasku Dubaija u Evroligu.

Zapravo, ovaj klub će već sledeće sezone zaigrati u Evrokupu, a čelnici ovog kluba žele da dokažu da su spremni da igraju na visokom nivou i da će na terenu zaslužiti da se ubrzo nađe i u elitnom evropskom takmičenju.

Prema informacijama koje je u javnost plasirao specijalizovani košarkaški sajt "Jurohups", predstavnici klubova suvlasnika Evrolige u utorak i sredu će održati sastanke na kojem će biti reči o ovoj temi.

"Jurohups" je stigao do podatka da samo dva kluba nisu ubeđena da je ulazak Dubaija u evropsku košarku dobra ideja, a navodno su vodeći ljudi Evrolige, Paulius Motiejunas i Dejan Bodiroga podržali Dubai, pa bi situacija trebalo da bude prilično jasna.

Abu Dabi je zainteresovan da "ulazak u Evropu" proslavi tako što će da ponudi 75 miliona evra za organizaciju naredna tri fajnal-for turnira Evrolige.

Podsetimo, aktuelna je i priča o ulasku Dubaija u ABA ligu...

Kurir sport

Bonus video:

01:00

Partizan, grobari, arena, Evroliga

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track