GLAVOBOLJE ZA DULJAJA NAKON DERBIJA! Dva najbitnija igrača Partizana ove sezone POVREĐENA! Čeka se procena stručnjaka!
Foto: Nenad Kostić

muke

GLAVOBOLJE ZA DULJAJA NAKON DERBIJA! Dva najbitnija igrača Partizana ove sezone POVREĐENA! Čeka se procena stručnjaka!

Fudbal -

Fudbaleri Partizana remizirali su sa Crvenom zvezdom na stadionu "Rajko Mitić" 2:2 u 172. večitom derbiju. Međutim to bi moglo da ostavi posledice na dva nosioca igre i moglo bi se reći na dva najbitnija igrača crno-belih ove sezona.

Kako Telegraf saznaje kapiten Svetozar Marković i najbolji strelac Mateuš Saldanja vrlo verovatno neće biti sposobni da pomognu saigračima u duelu sa Napretkom iz Kruševca koji se igra u sredu u Humskoj.

Partizan, Crvena Zvezda
foto: Nenad Kostić

Pomenuti fudbaleri su i pre derbija bili roviti i radili su po posebnom režimi kako bi bili u stanju da istrče na teren u Ljutice Bogdana što praktično znači da celu sedmicu pre derbija nisu imali trening sa ekipom.

U svetkovini srpskog fudbala nastupili su pod blokadama, jer nisu hteli da ostave saigrače na cedilu, a ne treba govoriti koliko su važni u sastavu i mislima trenera Igora Duljaja.

172. večiti derbi, Partizan, Crvena zvezda, grobari
foto: Nenad Kostić

Bez obzira na povrede i Saldanja i Marković su "stisli zube" i besprekorno odradii svoje zadatke protiv Zvezde. Brazilac je nastavio svoju golgetersku seriju i fantastično je reagovao kod prvog gola, dok je popularni Sveta odigrao svih 100 minuta pod velikim naporima usped napada tima Vladana Milojevića koji je svim silana želeo treći gol.

Gotovo je izvesno da neće biti u kombinaciji za duel sa "čarapanima", a u zavisnosti od procene stručnjaka za njih će biti napravljen specijalni plan i program treninga kako bi se u što skorije vreme stavili na raspolaganje šefu stručnog štaba.

Kurir sport / Telegraf

BONUS VIDEO:

02:42

POBEDA SAUDIJSKE ARABIJE OČEKIVANA? Trener: Ulažu mnogo u fudbal, imaju ratnički mentalitet, a uslovi za trenine su im SVEMIRSKI!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track