LUD PAS BEZ GLEDANJA, TROJKA UZ ZVUK SIRENE - VASA JE BIO SJAJAN, ALI UZALUD Šarlot izgubio od najgoreg tima, Micić opet DVOCIFREN
Foto: USA TODAY Sports / ddp USA / Profimedia

nba

LUD PAS BEZ GLEDANJA, TROJKA UZ ZVUK SIRENE - VASA JE BIO SJAJAN, ALI UZALUD Šarlot izgubio od najgoreg tima, Micić opet DVOCIFREN

Košarka -

Hornetsima ne leže Pistonsi! Košarkaši Šarlota doživeli su treći vezani poraz od najgoreg tima Istoka - Detroit je na svom terenu savladao Hornetse rezultatom 114:97.

Gostima nije pomogla ni odlična partija srpskog plejmejkera Vasilija Micića, koji je za nešto više od pola sata igre upisao 11 poena (3/7, za tri 3/5), sedam asistencija, pet skokova i jednu ukradenu loptu.

Nekoliko izuzetno atraktivnih poteza napravio je Vasa na ovom meču, a posebnu pažnju privukla je njegova maestralna asistencija bez gledanja preko glave, kao i trojka uz zvuk sirene.

Svoj drugi nastup za ekipu Šarlota upisao je i srpski košarkaš Aleksej Pokuševski. Imao je skroman učinak na ovom meču, za 10 minuta igre upisao je dva poena, dve asistencije i jedan skok.

Najzaslužniji za pobedu Pistonsa bio je Kejd Kaningem sa 22 poena, a pratio ga je Djuren sa 20 poena i 10 skokova.

U poraženoj ekipi najefikasniji bio je Majls Bridžis sa 24 poena.

Kurir sport/J.M.

00:15

Vasa Micić posle finala peva narodnjački hit

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track