PARTIZAN OSTAO BEZ IGRAČA U NAJVAŽNIJEM TRENUTKU SEZONE! Ostoja Mijailović potvrdio: U pitanju je SEDMOCIFRENO obeštećenje!
Foto: Starsport

šok

PARTIZAN OSTAO BEZ IGRAČA U NAJVAŽNIJEM TRENUTKU SEZONE! Ostoja Mijailović potvrdio: U pitanju je SEDMOCIFRENO obeštećenje!

Košarka -

Tristan Vukčević više nije košarkaš Partizana!

Mladi košarkaš crno-belih iskoristio je mogućnost da sam aktivira otkupnu klauzulu, kako bi karijeru nastavio u NBA ligi.

Prvi čovek Partizana Ostoja Mijailović otrkio je da će obeštećenje biti milionsko, ali će prema dogovoru biti podeljeno između Partizana i Real Madrida.

"Naš dosadašnji prvotimac Tristan Vukčević je iskoristio mogućnost da aktivira otkupnu klauzulu i nastavi karijeru u NBA. Sedmocifreno obeštećenje će, prema prethodno postignutom dogovoru, biti podeljeno između Real Madrida i Partizana ", poručio je Mijailović.

Tristan je u ABA ligi ove sezone odigrao 14 utakmica, prosečno provodio na parketu 18,5 minuta i beležio 10,9 poena uz šut za tri poena čak 44 odsto uspešnosti. U Evroligi je nastupio na 12 utakmica, uz prosek od devet minuta i 4,2 poena.

Podsetimo, Tristan Vukčević je izabran na draftu kao 42. pik druge runde od strane Vašingtona.

Kurir sport/J.M.

01:14

NESTVARAN PODATAK! Scene iz Arene PREPLAVILE INTERNET - Partizanu i Grobarima pošlo za rukom ONO što nije ni NBA klubovima

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track