JOKIĆ "SA POLA GASA" SRUŠIO JOVIĆEV MAJAMI! Dabl-dabl čudesnog Somborca u važnoj pobedi Nagetsa! Denver je sada LIDER ZAPADA!
Foto: USA TODAY Sports / ddp USA / Profimedia

nba

JOKIĆ "SA POLA GASA" SRUŠIO JOVIĆEV MAJAMI! Dabl-dabl čudesnog Somborca u važnoj pobedi Nagetsa! Denver je sada LIDER ZAPADA!

Košarka -

Košarkaši Denver Nagetsa preuzeli su lidersku poziciju u Zapadnoj konferenciji, pošto su na gostovanju savladali Majami Hit rezultatom 100:88.

Najbolji košarkaš Nagetsa Nikola Jokić meč je završio sa dabl-dabl učinkom. Somborac nije preterano forsirao, odigrao je baš onoliko koliko je bilo potrebno da njegov tim obezbedi važan trijumf. Za 37 i po minuta igre zabeležio je 12 poena (5/8 šut iz igre), 14 skokova i šest asistencija.

Nikola je bio tek četvrti strelac u ekipi iz Kolorada na ovom meču. Najefikasniji bio je Majkl Porter sa 25 poena, Gordon je ubacio 16, a Džamal Marej je meč završio sa 14 postignutih poena.

U poraženoj ekipi najefikasniji bio je Bam Adebajo sa 17 poena i 13 skokova, Džimi Batler je dodao 15, a Teri Rozijer 14 poena.

Mladi srpski košarkaš Nikola Jović imao je skroman učinak na ovom meču. Za 15 i po minuta igre upisao je tri poena (1/3 iz igre), jedan skok i jednu asistenciju.

Nagetsi su sada prvi na Zapadu sa skorom 46-20, dok je Majami nakon četvrtog vezanog poraza na osmoj poziciji sa 35-30.

Kurir sport/J.M.

00:18

Nikola Jokić stigao na žurku

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track