ŠTA SE DEŠAVA SA JAGOM DOS SANTOSOM? Zvezdin Brazilac završio u BOLNICI, a njegova devojka fotografijom otkrila KAKO JE! (FOTO)
Foto: Starsport

nove vesti

ŠTA SE DEŠAVA SA JAGOM DOS SANTOSOM? Zvezdin Brazilac završio u BOLNICI, a njegova devojka fotografijom otkrila KAKO JE! (FOTO)

Košarka -

Jago dos Santos je u bolnici i svi su zbog toga zabrinuti. U meču protiv Makabija dobio je udarac laktom u glavu od strane Bonzija Kolsona i ostao je da leži na parketu. Doktori su ga odveli u svlačionicu i odmah je prevežen u bolnicu.

Crvena zvezda objavila je da postoji šansa i da ide na operaciju zbog toga, ali su sada stigle dobre vesti. Objavio ih je Jago na svom Instagram nalogu kada je postavio objavu svoje devojke. "Sve je u redu ljudi, hvala vam za poruke. Ništa što dobar šraf ne može da popravi. Šalim se malo, on je dobro", napisala je Manu i tako otkrila šta se dešava.

Jago dos Santos
foto: Printscreen / Instagram / yagomateus

Saopštenje sa Malog Kalemegdana o detaljima povrede izazvalo je dosta brige. "Obaveštavamo javnost da je naš igrač Jago Dos Santos zadobio povredu po tipu impresivne frakture prednjeg zida frontalnog sinusa, kao i lakši potres mozga, i to kao posledicu udarca od strane protivničkog igrača laktom u predelu čela. Nakon hitno sprovedene dijagnostike i pregleda neurohirurga i ORL specijaliste, Jago Dos Santos je zadržan u KBC Zemun na observaciji tokom noći. Ovakav tip povrede obično zahteva operativno lečenje koje je u razmatranju. KK Crvena zvezda Meridianbet će o daljem stanju, kao i prognozi lečenja i oporavka Jaga Dos Santosa naknadno obavestiti javnost", pisalo je u saopštenju.

Izgleda da se Jago oporavlja, teško je reći da li će biti u timu za meč protiv Cibone, ukoliko to ne bude slučaj Janis Sferopulos biće u problemu na poziciji plejmejkera. Povređeni su i Miloš Teodosić i Nikola Topić i to znači da bi igrači poput Adama Hange morali da pomognu u organizaciji napada.

Kurir sport / Mondo / Ž.S.

BONUS VIDEO:

00:22

Jago peva na srpskom

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track