BOGDANOVIĆ ZBOG BOLESTI VAN PARKETA: Atlanta bez Srbina izgubila dramatičan meč
Foto: AP Randall Benton

NBA

BOGDANOVIĆ ZBOG BOLESTI VAN PARKETA: Atlanta bez Srbina izgubila dramatičan meč

Košarka -

Nema Bogdana Bogdanovića, nema ni pobede za Atlanta Hokse. Kapiten reprezentacije Srbije je bolestan nastupio na meču protiv Portlanda i to se videlo na njemu pa je šutirao 3/15, tako da je trener Kvin Snajder rešio da ga ne povede na meč sa Jutom.

Pobedila je Juta rezultatom 124:122, a bez Treja Janga i Bogdana nije bilo realno ni očekivati trijumf.

Dežonte Marej je preuzeo uzde, ubacio je 33 poena uz 9 asistencija i 7 skokova, a Deandre Hanter je dodao 27 poena, dok je Džejlen Džonson dodao 26. Ipak Juta je imala više raspoloženih igrača, čak šestorica su bila dvocifrena i došli su do pobede.

Videli smo magiju Vasilija Micića, dominaciju Nikole Jokića, a Nikola Jović je ubacio sedam poena i imao 5 skokova u pobedi Majamija nad Detroitom 108:95.

Simone Fontekio je blistao sa 24 poena u dresu Pistonsa, ali je Bem Adebajo imao 22 uz 9 skokova i na kraju je uz raspoložene Martina i Rozira sa po 18 poena i Dankana Robinsona sa 16 uspeo Hit da dođe do pobede.

Toronto Darka Rajakovića je upisao još jedan poraz pošto je Reptorse pobedio Orlando 113:103, iako je Geri Trent imao 31 poen. U poslednjem meču večeri Nju Orleans Pelikansi su uz 34 poena i 7 skokova Zajona Vilijamsona uspeli da pobede Los Anđeles Kliperse 112:104. Kod Klipersa je Pol Džordž ubacio 26 poena, Kavaj Lenard 23, a Norman Pauel 15, ali je to bilo nedovoljno.

Kurir sport/Mondo

Bonus video:

01:48

Bogdan Bogdanović posle finala

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track