SRBIN DOBIO OZBILJNE PRETNJE! ČEKA GA PAKAO U RINGU: Čoveče, umukni! Rakiću, pričaćemo u kavezu!
Foto: Printskrin/Instagram

biće vatre

SRBIN DOBIO OZBILJNE PRETNJE! ČEKA GA PAKAO U RINGU: Čoveče, umukni! Rakiću, pričaćemo u kavezu!

Ostali sportovi -

Mesec dana ostalo je do povratka u MMA ring Aleksandra Rakića, proslavljenog srpskog borca u poluteškoj kategoriji.

Aleksandar Rakić
foto: Printskrin/Instagram

Aleksandar Rakić ukrstiće pesnice sa Jiržijem Prohaskom u UFC 300 14. aprila u Las Vegasu. Češki borac tvrdi da je Srbin vređao njegova osećanja, jer je sa nipodaštavanjem govorio o državnim simbolima njegove zemlje.

- Nemam previše emocija, ali je Rakić prešao sve granice. Vređao je, ali ništa me nije dotaklo toliko, koliko uvreda da imamo ružnu zastavu - rekao je Prohaska i nastavio:

- Rekao je kako je češka zastava ružna ili tako nešto. To mu je najveća greška. Takve stvari se ne govore o državnim simbolima, porodici i prijateljima.

Jirži Prohaska
foto: Printskrin/Instagram

Nastavio je Čeh da priča o Aleksandru Rakiću.

- On je Srbin koji živi u Austriji. Ne poznajem ga, pa ne volim da pričam o njemu. Svaki put se iznenadim kada vidim da on govori o meni i zna ko sam. Nisam samuraj i zato mu poručujem. Čoveče, umukni! Ne znaš ništa o meni, razgovaraćemo u kavezu.

Prohaska tvrdi da mu smeta što ga zovu samurajem.

- Nikada nisam rekao da sam samuraj. Samo sve vreme govorim o bušido kodeksu i svim tim idejama iz sveta samuraja. I koliko mi je to pomoglo da budem osoba kakva jesam, da živim u ovom svetu i da imam pravila. Volim samurajski stav prema borbi. Opet, kad si živ, živi punim plućima - kazao je Jirži Prohaska.

Jirži Prohaska
foto: Printskrin/Instagram

Aleksandar Rakić vraća se protiv Jiržija Prohaske u MMA ring posle skoro dve godine odsustva zbog teške povrede kolena. Poslednji meč srpski MMA borac imao je u maju 2022. godine, kada je zbog povrede kolena morao u trećoj rundi, da preda meč Poljaku Janu Blahoviču. Tada su mu popucali prednji ukršteni ligamenti i usledila je višemesečna pauza, operacije, terapije i naporni treninzi.

Kurir sport

00:28

NAJPRLJAVIJI POTEZ U ISTORIJI MMA?! Pobedio je, ali se OZBILJNO OSRAMOTIO

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track