SRBIN PONOVO VAN STROJA: Jović zbog povrede propustio meč, Filadelfija srušila Majami! Boston sve redom GAZI! (VIDEO)
Foto: USA TODAY Sports / ddp USA / Profimedia

nba

SRBIN PONOVO VAN STROJA: Jović zbog povrede propustio meč, Filadelfija srušila Majami! Boston sve redom GAZI! (VIDEO)

Košarka -

Mladi srpski košarkaš Nikola Jović zbog problema sa povredom zadnje lože propustio je utakmicu protiv Filadelfije.

Košarkaši Filadelfije su na svom terenu savladali Majami rezultatom 98:91.

Najzaslužniji za trijumf Filadelfije bili su Tajris Maksi sa 30 poena i deset asistencija i Keli Obre sa 22 poena i 11 skokova.

Majami su predvodili Bam Adebajo i Teri Rozije sa po 20 poena, dok srpski košarkaš Nikola Jović nije igrao zbog povrede.

Košarkaši Bostona su upisali i šestu uzastopnu pobedu i učvrstili se na vrhu Istočne konferencije, pošto su na na svom terenu bili bolji od Detroita sa 119:94.

Džejlen Braun bio je najefikasniji u pobedničkom timu sa 31 poenom, dok je Derik Vajt upisao prvi tripl-dabl u karijeri sa 22 poena, deset skokova i 10 asistencija. Džejden Ajvi je predvodio Detroit sa 21 poenom.

Minesota je nastavila borbu za prvo mesto na Zapadu, pošto je u gostima savladala Jutu sa 114:104.

Entoni Edvards je sa 32 poena, osam asistencija i sedam skokova bio najbolji u pobedničkom timu, dok je Naz Rid dodao 17 poena. U Juti su bolji od ostalih bili Kolin Sekston sa 24 i Lauri Markanen sa 22 poena.

Čikago je na svom parketu pobedio Portland sa 110:107 za svoju treću pobedu u poslednje četiri utakmice, predvođen Demarom Derozanom koji je postigao 28 poena i Nikolom Vučevićem koji je ubacio 22 poena.

U preostalim utakmicama odigranim prošle noći, Klivlend je pobedio Indijanu sa 108:103, Njujork je bio bolji od Golden stejta sa 119:112, dok je Sakramento posle produžetka slavio protiv Memfisa sa 121:111.

Kurir sport/J.M./Beta

01:14

NESTVARAN PODATAK! Scene iz Arene PREPLAVILE INTERNET - Partizanu i Grobarima pošlo za rukom ONO što nije ni NBA klubovima

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track