VASA NASTAVLJA DA BLISTA! Još jedna FANTASTIČNA partija Srbina! Namestio ruku i pokazao Amerima zašto je došao u NBA! (VIDEO)
Foto: USA TODAY Sports / ddp USA / Profimedia

nba

VASA NASTAVLJA DA BLISTA! Još jedna FANTASTIČNA partija Srbina! Namestio ruku i pokazao Amerima zašto je došao u NBA! (VIDEO)

Košarka -

Nije uspeo da spreči poraz svog tima, ali je još jednom pokazao da mu je mesto u NBA ligi

Sjajna partija srpskog plejmejkera Vasilija Micića nije bila dovoljna Šarlot Hornetsima da izbegnu ubedljiv poraz od ekipe Orlanda 112:92.

Potpuno nemoćni na ovom meču bili su Hornetsi. Orlando je od starta meča kontrolisao dešavanja na terenu i u finišu prvog poluvremena imao je čak 41 poen prednosti. Jedina svetla tačka u ekipi Šarlota u tim momentima bio je Vasilije Micić, koji je od 32 poena, koliko su gosti ubacili u prvom poluvremenu, postigao čak 18. U drugom delu uspeli su da smanje razliku i poraz učine pristojnijim.

Sjajno šutersko veče imao je Micić, upisao je 20 poena uz šut iz igre 8/10, a ubacio je i dve trojke iz tri pokušaja.

Srpski košarkaš je praktično sam vukao tim u prvom poluvremenu. Šarlot je na odmor otišao sa 32 postignuta poena, a Micić

Lepu minutažu na ovom meču imao je i mladi srpski košarkaš Aleksej Pokuševski. On je za 28 minuta igre zabeležio tri poena i pet skokova.

Najefikasniji u pobedničkom timu bio je Kol Entoni sa 21 poenom, Sags je ubacio 16, a Bankero i Vagner po 13 poena.

Uz Micića koji je meč završio sa 20 poena, najefikasniji u ekipi Šarlota bio je Brendon Miler sa 21 poenom.

Kurir sport/J.M.

00:15

Vasa Micić posle finala peva narodnjački hit

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track