PROVALILI U KUĆU SLAVNOG KOŠARKAŠA I IZ NJE ODNELI BOGATSTVO: Ukradeno preko 100.000 dolara, skupoceni satovi i CEO SEF!
Foto: Maddie Meyer / Getty images / Profimedia

OPLJAČKAN

PROVALILI U KUĆU SLAVNOG KOŠARKAŠA I IZ NJE ODNELI BOGATSTVO: Ukradeno preko 100.000 dolara, skupoceni satovi i CEO SEF!

Košarka -

Legendarni američki košarkaš, Pol Pirs, najnovija je žrtva "epidemije provala", kako inostrani mediji nazivaju seriju upada u domove poznatih ličnosti u Los Anđelesu.

Pljačkaši su u petak uveče provalili u kuću Pirsa u trenutku kada on nije bio u njoj.

Prema navodima portala "TMZ" iz nje je odneto preko 100.000 dolara, ali i skupoceni satovi, kao i čitav sef, koji policija pokušava da pronađe. Takođe, policija je u procesu gledanja snimaka sa sigurnosnih kamera u nadi da će doći do tragova i dokaza.

Pirs je poslednji u dugačkom nizu poznatih ličnosti koji su u Los Anđelesu bili žrtve provalnika, a među onima koji su bili meta lopova nalaze se Rijana, Kventin Tarantino, Drejk, Post Maloun, Bela Torn...

Pol Pirs je 1998. godine bio izabran za prvog pika na NBA draftu, a iste godine je zaigrao za Boston Seltikse, ekipu u kojoj je igrao sve do 2013. Tokom karijere proveo je još po jednu sezonu u Bruklinu i Vašingtonu i dve u Los Anđeles Klipersima.

Sa Seltiksima je osvojio šampionski prsten 2008. godine, a u finalnoj seriji je bio MVP.

Kurir sport/TMZ

Bonus video:

00:56

Pljačka radnje na Vračaru

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track