NJIHOVI IGRAČI SU GLADNI! Željko Obradović zna kako protiv Reala: Neće ova utakmica imati veze sa onim od prošle sezone!
Foto: Starsport

evroliga

NJIHOVI IGRAČI SU GLADNI! Željko Obradović zna kako protiv Reala: Neće ova utakmica imati veze sa onim od prošle sezone!

Košarka -

Košarkaše Partizana posle pobede protiv Baskonije (87:83) očekuje novi težak evroligaški zadatak. Crno-beli će u četvrtak od 20.30 u beogradskoj Areni dočekati Real, a očekivanja pred ovaj meč izneo je Željko Obradović.

- Šta pričati o Realu, tim koji dominira i ove godine u Evroligi, fenomenalan roster imaju, izvanredno su vođeni, moramo da odigramo perfektnu utakmicu ako želimo pozitivan rezultat. Potreban nam je dobar rezultat zbog situacije na tabeli i tih nekih želja koje još uvek imamo i borićemo se do kraja da ih ostvarimo - počeo je priču Željko Obradović, a zatim je dodao:

Željko Obradović
foto: Starsport

- Da ne ponavljam o kvalitetu tog tima na svim pozicijama, i oni imaju neke probleme, neki igrači nisu u timu, ali u takvom rosteru i kada neko nije tu, neko će ga nadomestiti. Treba da vodimo računa o sebi, da probamo da igramo slično kao juče u većem delu utakmice. Igrali smo dobru odbranu, ne smemo da budemo brzopleti u napadu, već da vidimo koja su rešenja dobra i šta su najbitnije stvari ako želimo da imamo otvorene šuteve protvi Reala.

Dotakao se i igračkog kadra Partizana, te je oraspoložio navijače.

- Svi su zdravi i dobro - kratko je rekao on.

Na pitanje da li očekuje duel sličan nekom od prošlogodišnjih Željko Obradović je istakao:

- Neće imati nikakve veze sa onim od prošle sezone. Ovo je apsolutno nova utakmica, u situaciji smo u kojoj se nalazimo, znamo da moramo da odigramo baš dobro protiv šampiona Evrope. Njihovi igrači su i dalje gladni, prvi su na tabeli, moramo da odigramo perfektno ako želimo da pobedimo.

Kurir sport / Ž.S.

BONUS VIDEO:

05:20

Željko Obradović posle poraza u finalu

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track