SCENE KOJE SE NE VIĐAJU ČESTO! Košarkaš Reala GROMOGLASNIM APLAUZOM dočekan u Areni - on odmah ispunio želje NAJMLAĐIH navijača!
Foto: Starsport

doček

SCENE KOJE SE NE VIĐAJU ČESTO! Košarkaš Reala GROMOGLASNIM APLAUZOM dočekan u Areni - on odmah ispunio želje NAJMLAĐIH navijača!

Košarka -

Večeras od 20 sati i 30 minuta, košarkaši Partizana i madridskog Reala odmeriće snage u sklopu 31. kola Evrolige.

Uoči svake utakmice, gostujući košarkaši bilo kog tima u Areni budu dočekani zvižducima i uvredama, ali to večeras nije slučaj sa jednim igračem, pošto je Mario Hezonja od strane Grobara dočekan gromoglasnim aplauzom.

Čim je izašao na zagrevanje, navijači Partizana su pozdravili Hezonju, koji je izašao iz susret najmlađim pristalicama beogradskog kluba, koji su od poznatog košarkaša tražili autogram i fotografiju.

Poznato je da Hezonja nikada nije krio da gaji ogromne simpatije prema Partizanu.

"Zna se kakva nas atmosfera čeka u Beogradu, ali nama domaćima, meni i Džananu Musi iz Bosne, to ne predstavlja pritisak. Beograd je poznat po tome da je tamo sjajna atmosfera na utakmicama, jedna od najboljih. Nama je to bitna utakmica, ali Partizanu je najbitnija ove sezone. Kao njihov navijač voleo bih da ih vidim u nokaut fazi", rekao je Hezonja pred večerašnji meč.

Kurir sport

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track