BRUTALNI NIKOLA JOKIĆ SE PONOVO IGRAO KOŠARKE! MVP trka više nema nikakvog smisla: Totalna DOMINACIJA Srbina! (VIDEO)
Foto: USA TODAY Sports / ddp USA / Profimedia

nba liga

BRUTALNI NIKOLA JOKIĆ SE PONOVO IGRAO KOŠARKE! MVP trka više nema nikakvog smisla: Totalna DOMINACIJA Srbina! (VIDEO)

Košarka -

Ekipa Denvera ostvarila je novu pobedu u NBA ligi. Nagetsi su ovog puta bili bolji od Njujork Niksa rezultatom 113:100, a Nikola Jokić je još jednom imao svoje veče.

Čini se da MVP trka, posle još jednog brutalnog tripl-dabla Jokića, više nema nikakvog smisla. Srbin je susret protiv Niksa završio sa 30 poena, 14 skokova i 11 asistencija, zabeležio je 127. tripl dabl u karijeri, a 22. u sezoni i na taj način vodio je Nagetse do novog trijumfa.

Denver je u potpunosti kontrolisao ovaj meč, te je Njujork poslednje vođstvo imao sredinom druge četvrtine. Već na poluvremenu bilo je plus pet za Nagetse (61:56) koji nisu dozvolili protivniku da se opasnije približi u nastavku susreta.

Pored Jokića odličnu partiju pružio je i Porter koji je bio na ivici dabl-dabla sa 31 poenom i osam skokova, dok je Marej imao 23 poena, šest skokova i četiri asistencije.

U poraženom timu Branson je imao 26 poena i devet asistencija, dok je Hartenštajn imao 20 poena, osam skokova i tri asistencije.

Posle ove pobede Denver se nalazi na skoru 49-21 i nastaviće borbu za prvo mesto Zapada sa Oklahomom koja ima dve odigrane utakmice manje i učinak 48-20, kao i Minesotom koja je na 69 mečeva upisala 47 pobeda i 22 poraza.

Kurir sport

BONUS VIDEO:

00:38

Nikola Jokić lumpuje

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track