VRELA LARISA OBUKLA PRESKUPI BIKINI I OTKRILA ATRIBUTE! Šutnula Džordanovog sina, ali ne pati: Rešila je da mu pokaže ŠTA PROPUŠTA
Foto: Backgrid/MEGA / The Mega Agency / Profimedia

"bomba"

VRELA LARISA OBUKLA PRESKUPI BIKINI I OTKRILA ATRIBUTE! Šutnula Džordanovog sina, ali ne pati: Rešila je da mu pokaže ŠTA PROPUŠTA

Košarka -

Larisa Pipen važi za skandal majstora i ženu koja je napravila haos u Americi. Prvo je bila u braku sa Skotijem Pipenom, a zatim i Malikom Bizlijem, ali i Markusom Džordanom, sinom Majkla Džordana kog je nedavno ostavila.

Sada se Larisa pojavila u vrelom izdanju na jednoj jahti, obukla je bikini čija je cena 1.350 dolara i rešila da pokaže sve atribute. Kamere su je uslikale kako na jahti uživa u društvu prijatelja i prijateljica, a nema dileme da će ove fotografije Džordanovog sina dovesti do ludila jer će shvatiti šta je izgubio.

1 / 7 Foto: Backgrid/MEGA / The Mega Agency / Profimedia

I pored toga što Larisa ima 49 godina, ona i dalje važi za veoma poželjnu i atraktivnu damu, te ne čudi što je 33-godišnji Markus Džordan "odlepio" za njom. Ipak, prošle nedelje oni su raskinuli, a Larisa je objasnila razloge:

- Kad si sam, nekako ti stvarno ili nedostaje ta osoba ili shvatiš da možda nije tvoj tip. Želim da bude srećan, on je super dečko, ali jednostavno ne osećam da je za mene - rekla je ona pošto je "šutnula" Džordanovog sina nakon što su neko vreme proveli odvojeno dok je Larisa snimala seriju.

Par je bio zajedno od septembra 2022. godine, ali je sada veza pukla. Videćemo ko će biti novi izabranik Larise Pipen i da li će ona još jednom uspeti da šokira javnost svojim ljubavnim životom.

Kurir sport / Daily Mail

BONUS VIDEO:

00:18

Nikola Jokić stigao na žurku

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track