APSOLUTNI VLADAR EVROPSKE KOŠARKE! Željko Obradović stigao do NESTVARNOG jubileja: Podatak koji dokazuje njegovu VELIČINU!
Foto: Starsport

svaka čast

APSOLUTNI VLADAR EVROPSKE KOŠARKE! Željko Obradović stigao do NESTVARNOG jubileja: Podatak koji dokazuje njegovu VELIČINU!

Košarka -

Košarkaši Partizana savladali su Albu u Berlinu rezultatom 94:83, a Željko Obradović je na ovom meču stigao do jednog nestvarnog jubileja.

Crno-beli su trijumfom zadržali šanse da se plasiraju u plej-in, a Obradović je upisao čak 350. pobedu u Evroligi! Trener Partizana je daleko ispred konkurencije po ovom parametru i iza njega se nalaze Etore Mesina (313), Pablo Laso (249), Ćavi Paskval (241), Dimitris Itudis (218), Duško Ivanović (217), Ergin Ataman (216)...

Takođe, Željko Obradović je pored pobeda prvi na listi trenera sa najviše utakmica u Evroligi i on je na klupi timova u elitnom takmičenju sedeo čak 526 puta.

Što se tiče utakmica koje spadaju u ovu brojku, računaju se sve one od kada se Evroliga odvojila od FIBA.

Priliku da poboljša svoj učinak Željko Obradović imaće već sledećeg petka kada će od 20.30 Partizan dočekati Valensiju u poslednjem kolu regularnog dela Evrolige ove sezone.

Kurir sport / Ž.S.

BONUS VIDEO:

00:49

Željko Obradović

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track