JOKIĆ BI OVO TREBALO DA ČEŠĆE RADI! Srbin BRUTALNO zakucao na zagrevanju - mnogi nisu ni znali da naš as ovo može da uradi! VIDEO
Foto: Printscreen

nba

JOKIĆ BI OVO TREBALO DA ČEŠĆE RADI! Srbin BRUTALNO zakucao na zagrevanju - mnogi nisu ni znali da naš as ovo može da uradi! VIDEO

Košarka -

Tokom čitave prethodne sezone Nikola Jokić je "zakucao" svega 29 puta, ove godine čini to ređe, tako da kada god se pojavi snimak na kome se "kači o obruč", to oduševi navijače. Uoči meča protiv Jute, na kome je opet dominirao i odveo svoj tim do pobede, Jokić je zakucao - ali na zagrevanju!

Po lakoći pokreta, apsolutno je vidljivo da Jokić bez ikakvih problema zakucava i izgleda moćno, međutim nije mu to omiljeni potez i daleko više voli da na druge načine "maltretira" odbrane. Pogledajte zakucavanje Jokića na zagrevanju:

Inače, za 34 minuta na parketu Jokić je upisao 28 poena (12/20 šut iz igre), 13 skokova i sedam asistencija, dok je imao i tri ukradene i jednu blokadu. Interesantno je da je imao i pet izgubljenih lopti, što mu se retko dešava ove sezone, ali čini se da je činjenica da se približava kraj regularnog dela sezone ostavio traga na njemu.

Kurir sport / Mondo

Bonus video:

00:24

Nikola Jokić pred meč protiv Klipersa

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track