PRITERALO GA, MORAO JE DA SE "OLAKŠA" NA TRIBINI! Šok snimak iz CG zgrozio region - kamere uhvatile navijača dok vrši nuždu! VIDEO
Foto: Printscreen

nerealno

PRITERALO GA, MORAO JE DA SE "OLAKŠA" NA TRIBINI! Šok snimak iz CG zgrozio region - kamere uhvatile navijača dok vrši nuždu! VIDEO

Fudbal -

Fudbalski derbi za titulu u Crnoj Gori između Dečića i Budućnosti (1:1) prekinut je sredinom prvog poluvremena, kada su „varvari“ počeli su da ubacuju petarde i baklje na teren, a igrači su mogli da prođu sa ozbiljnim povredama, što se ipak nije desilo.

Meč je od starta prekidan gotovo na skoro svaka dva minuta, a sudija je sredinom prvog dela igre rešio da i definitivno prekine utakmicu i da se konsultuje sa delegatom.

Arbitar Miloš Savović je zajedno sa delegatom došao do rešenja da se isprazni kompletan deo tribine na kojoj se nalaze navijači Budućnosti, a kamere su tokom razgovora uhvatile reči Petra Grbića, sada fudbalera Podgoričana, a nekada igrača Partizana.

„Nemojte to da radite, napravićete još veći haos. Mi da igramo derbi bez navijača, ajde bježi“, rekao je Grbić.

Sudija je nakon toga poslao igrače u svlačionicu, a oko navijača Budućnosti našao se veliki broj policajaca i službenih lica obezbeđenja.

Još jedan sa ovog meča privukao je pažnju i šokirao sve koji su utakmicu gledali preko malih ekrana.

Naime, televizijska kamera uhvatila je u jednom momentu jednog navijača koji je vršio muždu u ćošku tribine.

Kurir sport

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track