ŽESTOKO UDARIO PO PARTIZANU, PA DODATNO IZNERVIRAO GROBARE! Pohvalio klub koji je SRUŠIO SNOVE crno-belima: Najbolji su na svetu!
Foto: @starsport

izneo mišljenje

ŽESTOKO UDARIO PO PARTIZANU, PA DODATNO IZNERVIRAO GROBARE! Pohvalio klub koji je SRUŠIO SNOVE crno-belima: Najbolji su na svetu!

Košarka -

Tristan Vukčević podigao je mnogo bure od kada je otišao iz Partizana u NBA ligu, pošto je prvo "nagovarao" Janisa Adetokunba da ga pozove u reprezentaciju Grčke, dok je potom osuo paljbu i po svojim danima u Beogradu. Žestoko je udario po crno-belima, istakao je da je odigrao dve loše sezone u Partizanu, pa dodao da jednog dana planira da se vrati u Real Madrid.

Upravo je "kraljevski klub" bio taj koji je "pokupio" Vukčevića iz Grčke, ali mu nije dao pravu priliku da se razigra. Zato ga je zvao Partizan nudeći mu veću ulogu, ali na kraju ni to nije bilo dovoljno kako bi sin proslavljenog bivšeg reprezentativca Jugoslavije bio srećan u Beogradu. Čini se da je mislima i dalje u Madridu i zato ne čudi što je poručio da mu je želja da se ponovo predstavi pred španskom publikom.

Tristan Vukčević
foto: Profimedia

"Bilo je mnogo igrača na mojoj poziciji, Trej Tompkins, Jabusele, Dek... Nije bilo mesta i razumeo sam. Dogovorili smo se da odem u Partizan, što nije bilo loše. To je nešto što sam razumeo, nadam se da ću jednog dana ponovo igrati u Real Madridu", rekao je Vukčević i potom je nastavio da sipa pohvale na račun Reala.

"To je najbolji klub na svetu, svako mora da ima to iskustvo, to je nešto što nigde ne postoji. Biti tako mlad tamo je neverovatna stvar. Morate dosta da čekate na šansu, ali ako je dobijete i igrate dobro, sve postaje nevažno", zaključio je on.

Kurir sport / Mondo

BONUS VIDEO:

01:37

Zek Ledej, Navijači, Partizan

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track