JOKIĆ IZVOZAO NESREĆNOG FRANCUZA, MUČENIK NIJE ZNAO GDE JE LEVO! 3 puta bio DEFANZIVAC GODINE, pored Srbina izgledao kao malo dete
Foto: MATTHEW STOCKMAN / Getty images / Profimedia

ponizio ga

JOKIĆ IZVOZAO NESREĆNOG FRANCUZA, MUČENIK NIJE ZNAO GDE JE LEVO! 3 puta bio DEFANZIVAC GODINE, pored Srbina izgledao kao malo dete

Košarka -

Iskusnog francuskog košarkaša uništavaju na društvenim mrežama...

"Jokića niko u NBA ne može da čuva" poručio je trener Denvera Majk Meloun nakon spektakularne partije Srbina u derbiju Zapadne konferencije.

Podsetimo, Nagetsi su na svom terenu savladali Minesotu rezultatom 116:107, a apsolutni junak trijumfa bio je Nikola Jokić koji je meč završio sa 41 postignutim poenom.

Da je Meloun bio u pravu najbolje se uverio momak koji važi za jednog od najboljih defanzivaca u istoriji lige, francuski centar Rudi Gober.

Minesota ima najbolju odbranu u ligi, u njegnim redovima je trostruki osvajač titule najboljeg defanzivca u sezoni i mnogi su verovali da će upravo on stati na put centru Denvera. Ali, grdno su se prevarili...

Malo je reći da je Jokić na ovom meču uništio nesrećnog Rudija Gobera. Pokušavao je Francuz na sve moguće načine da zaustavi Srbina, ali ništa mu nije polazilo za rukom. Bilo je jasno da je dvostruki MVP prevelik zalogaj za njega. Gotovo svaki duel pripao je Srbinu - vozao ga je kao na ringišpilu, pogađao iz svih pozicija... ma napravio ga smešnim!

Nakon meča društvene mreže su se usijale, a mučeni Francuz postao je predmet sprdnje.

Meloun objasnio

Nakon meča trener Denvera Majk Meloun istakao je da je Gober sjajan defanzivac, ali da se nije rodio čovek koji može da izađe na crtu Nikoli Jokiću.

"Rudi Gobert će jednog dana biti igrač Kuće slavnih. Rudi Gobert će važiti za jednog od najboljih defanzivaca svoje generacije. I to samo govori koliko je Nikola veliki. Mislim da niko u NBA ne može da čuva Nikolu jedan na jedan", rekao je Meloun.

Kurir sport/J.M.

00:24

Nikola Jokić pred meč protiv Klipersa

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track