HIT IZJAVA NIKOLE JOKIĆA! Novinarka ga pitala za plej-of, usledio urnebesan odgovor Srbina: Idem kući, OTVORILI SMO BAZEN!
Foto: Printscreen

KRALJ

HIT IZJAVA NIKOLE JOKIĆA! Novinarka ga pitala za plej-of, usledio urnebesan odgovor Srbina: Idem kući, OTVORILI SMO BAZEN!

Košarka -

Izjava koja je nasmejala ljubitelje košarke...

Uzbuđen je Nikola Jokić, ali ne zbog toga što uskoro startuje plej-of NBA lige, već zato što će nekoliko dana uživati na bazenu sa ćerkicom.

Denver je u poslednjem kolu rutinski savladao na gostovanju Memfis i tako regularni deo sezone završio na drugoj poziciji Zapadne konferencije. Nagetsi će imati pet dana odmora, pre nego što u subotu započnu borbu za odbranu titule.

Dok čeka protivnika u prvoj rundi plej-ofa (pobednika duela za 7. mesto u kom će se sastati Nju Orleans i Lejkersi), Jokić će se brčkati na bazenu sa svojom naslednicom Ognjenom.

Posle trijumfa nad Memfisom američka novinarka pitala je Nikolu koliko je uzbuđen zbog činjenice da počinje plej-of, a Somborac je u svom prepoznatljivom stilu odgovorio:

"Da budem iskren, uzbuđen sam jer idem kući. Otvorili smo bazen pre dan, dva, tako da jedva čekam da budem tamo sa ćerkicom par dana. Zbog toga sam uzbuđen u ovom momentu", iskren je bio Jokić.

Kurir sport/J.M.

00:24

Nikola Jokić pred meč protiv Klipersa

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track