AMERI SE NE ŠALE, BIĆE JAKI KAO CRNA ZEMLJA! Objavili spisak za OI, imena - DA SE SMRZNEŠ: Ovo je jedan od najjačih timova ikada!
Foto: MARK RALSTON / AFP / Profimedia

auuu

AMERI SE NE ŠALE, BIĆE JAKI KAO CRNA ZEMLJA! Objavili spisak za OI, imena - DA SE SMRZNEŠ: Ovo je jedan od najjačih timova ikada!

Košarka -

Orlove čeka pakao u Parizu...

Selektor Sjedinjenih Američkih Država, Stiv Ker, objavio je spisak igrača od 11 igrača koji će učestvovati na predstojećim Olimpijskim igrama u Parizu.

Nema sumnje da će to biti jedan od najjačih timova u istoriji SAD, pošto se na spisku nalaze sve najveće košarkaške zvezde koje Amerika trenutno ima:

Stef Kari, Tajris Halibarton, Džru Holidej, Entoni Edvards, Devin Buker, Kevin Durent, Džejson Tejtum, Lebron Džejms, Entoni Dejvis, Bam Adebajo i Džoel Embid.

Zanimljivo, Ker je ostavio jedno mesto upražnjeno.

Posle čuvenog "Drim tima" iz Barselone 1992. godine ovo je po imenima verovatno najjači sastav koji je ova reprezentacija ikada imala.

Podsetimo, Sjedinjene Američke Države će u grupnoj fazi takmičenja igrati protiv Srbije, Južnog Sudana i pobednika kvalifikacija u Portoriku. Amerima će prvi na crtu izaći naši Orlovi.

Grupna faza košarkaškog turnira će biti odigrana u Lilu, a završnica u Parizu.

Kurir sport/J.M.

01:18

Pešić ljut na novinare

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track